Reiki

Reiki stimuleert, via zachte aanraking, het zelfgenezend vermogen van je lichaam. Een behandeling kan je mooie inzichten en inspiratie geven voor je dagelijkse leven.

Reiki

De term Reiki komt uit de Japanse woorden “Rei”  en “Ki”. “Rei” betekend Universele en “Ki” staat voor levensenergie.  Deze universele levensenergie is overal om ons heen en is aanwezig in alles wat leeft. Het is de essentiële energie waaruit wij bestaan.

Reiki is een methode waarbij gewerkt wordt met het sturen van deze kosmische levensenergie.
Het is een zachte manier om de energie in het lichaam te herstellen, pijnlijke of aangedane plekken kunnen door de handoplegging te verminderen en het zelfhelende vermogen van het lichaam te activeren.

“  Reiki is the life energy that flows through all living things ”

Reiki kan ondersteundend werken bij

Reiki zorgt ervoor dat de energie weer vrijer kan stromen.
Een behandeling kan een positieve werking hebben bij ziekte, de bijwerkingen van medicijnen verminderen en de werking versterken. Zo is Reiki een mooie aanvulling op de reguliere geneeswijze.

Reiki kan bovendien nuttig zijn bij medische condities waar de traditionele geneeskunde weinig oplossingen biedt, zoals: stress, gejaagdheid, hoofdpijn, migraine, spijsverteringsklachten, spanningen in spieren, menstruatieklachten, enz.

Hoe werkt het:

Reiki-behandelingen duren meestal ongeveer 60 minuten.
Tijdens deze behandeling ligt je een massagetafel, volledig gekleed.
Ik plaatst zachtjes de handen met de handpalmen naar beneden
op of net boven het lichaam op specifieke locaties, wat we vooraf samen uitvoerig bespreken.

Gebruikmakend van een reeks van 12 tot 15 verschillende handposities bepaald de energiestroom die door mijn handen het lichaam instroomt waar dat nodig is.
Het kan een stimulerend of kalmerend effect hebben.
Er is geen druk, massage of manipulatie.

Het wordt vaak ervaren als zeer ontspannend, sensaties zoals warmte, tintelingen of een pulserend gevoel waar de beoefenaar de handen heeft geplaatst.

 

Spreekt dit je aan, neem dan contact op.

Ik ontmoet je graag.

Contact

Kosten Reikibehandeling € 65,00 per uur