Ervaar de voordelen van Privé Yoga

Het is van grote waarde om individuele yogalessen te volgen. Bijvoorbeeld als je kampt met hormonale vrouwelijke klachten of bij een verstoorde ademhaling.

Prive Yoga


Voor wie: mijn specialisatie ligt in het ondersteunen van vrouwen met hormonale schommelingen, haar rol als vrouw en wat dit betekent voor haar leven. Daarnaast heb ik een passie voor het ademhalingsproces.
De adem zegt zoveel over jou als persoon. Waar loop je vast, wat als je op een heilzamere manier zou ademhalen, hoe beïnvloed jouw adem de manier zoals je in het leven staat.

Graag kijk ik samen met jou wat er helpend en ondersteunend kan zijn

Lesdagen: op afspraak


‘A little step may be the beginning of a great journey’


De meerwaarde en kracht van individuele yogalessen ligt in het persoonlijke plan wat we samen opstellen.
Wat is het doel wat je graag zou willen bereiken?
Zijn er specifieke lichamelijke, emotionele en/of mentale klachten waar je graag meer helderheid in wilt krijgen?
Kamp je met klachten die gerelateerd zijn aan je ademhaling?
Of  heb je een drukke agenda en het lukt je om praktische redenen niet om naar de groepslessen te komen.
Ook de herstelperiode na ziekte kan een reden zijn om een tijdje 1 op 1 yogalessen te volgen.

Personal Yoga sessies kunnen je hierin ondersteuning bieden

De privé yoga sessies zijn een persoonlijke en doelgerichte begeleiding. We gaan tijdens deze sessies in op jouw specifieke behoeften, stagnaties en/of vraagstukken. Vooraf bespreken we jouw wensen, de mogelijkheden die er zijn, en samen maken we keuzes om een programma te ontwikkelen wat precies bij jouw past.


‘Design a life plan wich give you direction,
purpose and meaning every day’

– Dr. Paul Jerard


Privé Yoga voor:

intensieve begeleiding; als ondersteuning tijdens een moeilijke periode in je leven, persoonlijke en gerichte aandacht, als je stress of een burn-out wilt aanpakken/voorkomen, voor het opbouwen van je eigen yogabeoefening of als je net begint met yoga.

persoonlijke begeleiding bij de overgang, hormonale klachten of na de zwangerschap; je wilt graag tijd voor jezelf vrijmaken en gericht werken aan herstel, je passie en van je algehele vitaliteit.

verdieping van je beoefening; je volgt al groepslessen maar je hebt vragen, je loopt tegen een blokkade aan en wilt daarmee aan de slag of je bent nieuwgierig naar de yogafilosofie om ook mentale vitaliteit te verkrijgen.

prive yoga - ademtherapie - yoga noordwijk
Tijdens de talrijke persoonlijke sessies heb ik mooie ontwikkelingen gezien op verschillende niveaus, zowel lichamelijk en hormonaal als mentaal en het ademgebruik.
Ik kijk ernaar uit om samen met jou te onderzoeken wat jij nodig hebt.
ContactContact

Gedurende een periode van 2 jaar hebben mijn man en ik privé yogalessen gevolgd bij Esther. Zij kwam wekelijks bij ons thuis, meestal op zondag ochtend. Mijn man heeft een doorgaans zittend beroep en maakt lange dagen waardoor het altijd lastig was om sport- en/of ontspanningsmomenten in te plannen. Dat Esther bij ons thuis les kon geven maakte het verschil.

Esther geeft op een prettige manier les waarbij ze uitnodigt om grenzen te verleggen zonder dit te forceren. De lessen waren ook nooit saai en vooral toegespitst op wat wij persoonlijk nodig hadden. Esther kwam vaak met nieuwe oefeningen en technieken en kon hiernaast goed toelichten waarom deze bewegingen te doen en wat de achterliggende gedachtes ervan waren. Wij merkten al snel vooruitgang zowel fysiek als mentaal.

Haar deskundigheid, oprechte interesse, humor en flexibiliteit hebben wij als zeer prettig ervaren. Wij kunnen de privélessen van Esther dan ook van harte aanbevelen.

Hansje & Ab"Toegespitst op wat wij persoonlijk nodig hadden"

Mijn ademhaling was dusdanig verstoord dat ik niet goed kon functioneren. Regelmatig hyperventilatie, concentratieproblemen en angstaanvallen. Esther luisterde aandacht, was geïnteresseerd en ik voelde ik mij direct op mijn gemak!
Ik oefende wekelijks bij haar, kreeg haalbare oefeningen mee, wat uiteindelijk heeft geresulteerd in de fitte en vrolijke vrouw die ik nu ben. Ik heb mijn grenzen leren vinden en bewaak ze goed.

Carolien"Ik heb mijn grenzen leren vinden"

Esther heeft mij heel prettig bijgestaan, haar kennis en kijk op het bekken heeft voor verbetering gezorgd. De oefeningen waren goed te doen, soms ook heel verrassend of confronterend. Maar ik doe ze trouw en voel me er goed bij. Heel veel dank voor je hulp.

Anoniem"Verbetering van mijn bekkenklachten"

Kosten:

De eerste sessie is incl. intake en plan van aanpak.
Privéles 60 minuten á € 75,00 (incl. btw)
Privéles 90 minuten á € 100,00 (incl. btw)

Voor deze investering krijg je een 1 tot 1 1/2 uur diepgaande aandacht voor je zelf. Een ervaring die nog lang doorwerkt.
Je krijgt een yogaserie op maat, een persoonlijke  meditatie/yoga nidra en lifestyle adviezen mee naar huis.

Oorspronkelijk werd de kennis van Yoga uitsluitend 1:1 van Guru (leraar)  aan leerling overgedragen. Met deze persoonlijke en directe manier van kennisoverdracht is er een optimale afstemming mogelijk. Hier in het Westen worden veel yogalessen in groepen gegeven en hebben hun waarde.
Maar niet altijd is de gelegenheid om jouw vraag te stellen en blijf je met twijfels rondlopen. Of zit je in een periode in je leven waarin je wel meer persoonlijke begeleiding kunt gebruiken.
Met een privéles krijg jij alle aandacht en lessen die op jouw wensen en behoeften is samengesteld.

De Yogazaal huren