Ervaar de voordelen van Personal Training

Het kan echt van grote waarde zijn om een individuele les te volgen. Bijvoorbeeld om je yoga beoefening een impuls te geven, te verdiepen. Het aanpakken van een fysieke en/of psychische klacht of om de ademhaling te verbeteren.

Personal Yoga Training

Niveau (fysiek): beginners, gevorderden

Voor wie: voor iedereen die een specifiek doel wil behalen, om te leren ontspannen, om soepeler te worden of om goed te leren ademen, mensen die herstellende na ziekte, een blessure of als je na de bevalling

Lesdagen: op afspraak


‘A little step may be the beginning of a great journey’


Het kan echt een meerwaarde hebben om een individuele les te nemen. Bijvoorbeeld om je yoga beoefening een impuls te geven, te verdiepen. Het aanpakken van een fysieke en/of psychische klacht of om de ademhaling te verbeteren.
Of het lukt je om praktische redenen niet om naar de groepsles te komen. Ook de herstelperiode na ziekte kan een reden zijn om een tijdje 1 op 1 les te volgen.

Personal Yoga Training kan je hierin ondersteunen bieden

De 1 op 1 sessie is een persoonlijke en doelgerichte begeleiding. We gaan tijdens deze training in op jouw specifieke behoeften, stagnaties en/of vraagstukken. Vooraf bespreken we jouw wensen, de mogelijkheden, en samen maken we keuzes om een programma te ontwikkelen wat bij jouw past.


‘Design a life plan wich give you direction,
purpose and meaning every day’

– Dr. Paul Jerard


Personal Training voor:

intensieve begeleiding; voor het opbouwen van je eigen yogabeoefening, als ondersteuning tijdens een moeilijke periode in je leven, als je spanning/stress wilt aanpakken of als je net begint met yoga.

verdieping van je beoefening; je volgt al groepslessen maar je hebt vragen, je loopt tegen een blokkade aan en wilt daarmee aan de slag of je bent nieuwgierig naar de yogafilosofie om ook mentale vitaliteit te verkrijgen.

persoonlijke begeleiding na de zwangerschap; je wilt graag weer tijd voor jezelf hebben en doelgericht werken aan het herstellen van je algehele vitaliteit.

sporters; yoga voor o.a. blessure preventie en herstel, betere concentratie, verbeteren van ademtechniek.

personal training
Tijdens deze persoonlijke sessies heb ik mooie ontwikkelingen gezien op verschillende niveaus, zowel lichamelijk als mentaal en op het ademgebruik.
Ik kijk ernaar om samen met jou te onderzoeken wat jij nodig hebt.
Contact

Kosten:

De eerste sessie is incl. intake en plan van aanpak.
De duur van een privéles is 60/75 minuten á € 75,00 (incl. btw)

De prijs voor het Traject Personal Yoga Training is nader te bepalen na de eerste sessie.

Lees hier mijn blog geschreven over de uitwerking van een yogales op het vinden van meer rust….

Rust in je hoofd

Ruimte huren praktijkruimte massage yogastudio