Events&Workshops

Werkantie

Kom in beweging

oktober 2019

Verhoging tarieven per januari 2019

Per 1 januari 2019 wordt het lage btw tarief van 6% naar 9% verhoogd.

Dit heeft ook gevolgen voor een aantal van de les prijzen.

Hieronder de gewijzigde prijzen:


10 lessen kaart € 110,00

Losse les € 15,00

Buitenles € 12,50

Yoga&Wandelen € 75,00

Werkantie

kom in beweging

Wat doet het strand met jou?

Ik word altijd zo blij op het strand. Met zon, met wind. Met regen misschien wat minder, maar strand doet me goed. Die heerlijk zoute lucht, frisse wind. Krachtige natuur! Daar komen de mooiste ideeën en de beste besluiten bij me op. Hoe zit dat met jou?

Daarom heb ik het strand uitgekozen om iets super leuks en -nuttigs te organiseren. Een workation, oftewel op zijn Hollands: een werkantie.

Samen met andere ondernemers én onder begeleiding van diverse professionals werken aan je bedrijf.

  • Nu echt even tijd nemen om jouw ideeën om te zetten in acties.
  • Tijd om je drempels weg te nemen en antwoorden op je marketingvragen te krijgen.
  • Zodat jij door kunt. Door met groeien van je mooie bedrijf.
  • En dat jij kunt blijven doen waar jij blij van wordt.

Werkantie? Wat is dat?

Werkantie; de combinatie van werk en vakantie. Het is al sinds 2014 een trend. Je ziet het steeds meer voorbijkomen op social media. Werkanties en workations. De laatste vaak naar heerlijk warme oorden zoals Spanje, Portugal. Hoe heerlijk is het om een hele week op Ibiza te zitten? Of op Texel? Ben je ook niet gek op zee en strand?

Er zijn veel zzp-ers die naast hun drukke gezinsleven een onderneming runnen. Druk, druk en het eerste wat gekilled wordt is je creativiteit. Je houdt alle bordjes hoog en biedt je klanten de kwaliteit waar jij voor staat. Maar nieuwe dingen uitwerken, diensten waar je gemakkelijker meer omzet mee zou kunnen maken, ho maar.

Hoe fijn is dan om even weg te gaan uit de hectiek van alledag? Je terug te trekken op een lekker plekje met gelijkgestemden om aan je bedrijf te werken. Alle ideeën die je hebt op een rijtje te zetten en uit te werken.

Sparren met professionals en met andere ondernemers. We hoeven het wiel niet opnieuw uit te vinden, toch?

Waar gaan we naartoe?

Elke ochtend wakker worden van het ruisen van de zee en in de avond genieten van prachtige zonsondergang………….

We slapen direct op het strand in Katwijk aan Zee. De huisjes zijn gelegen naast Strandpaviljoen Surf en Beach. Niet groot, beetje Tiny House sensatie. Slaapplaats voor 6 personen. 2 slaapkamers met ieder een stapelbed en een 2-persoonsbed op een open zolder.

Lekker in slaap vallen met de zee op de achtergrond. En misschien wel voor het ontbijt een frisse duik in zee.

Van dinsdag 1 oktober t/m donderdag 3 oktober 2019

We verzamelen dinsdag 1 oktober om 9:15 uur. Je parkeert je auto aan de rand van Katwijk op een afgesproken locatie. Daar haal ik je op en we rijden gezamenlijk naar het strandhuisje.

Tassen neerzetten. Lekker kop koffie of thee en om 10:00 uur kunnen we beginnen met marketingcoaching. Eerst even voorstellen aan elkaar natuurlijk.

We werken en spelen elke dag tot ca 18:00 uur. Dan borrelen, koken, wandelen, kletsen, hardlopen, lezen, waar jij behoefte aan hebt. Rond 22:30 uur slapen en de volgende dag gezond weer op.

Donderdag 3 oktober sluiten we na de bootcamp de Werkantie af met een diner in het restaurant Surf en Beach. Na het diner en het uitvoerige afscheid(tijd in overleg) rond 21:30 uur (?) zal ik je weer naar je auto brengen en ga je weer naar huis.

Link: https://www.trudypannekeet.nl/marketing/werkantie/