Events&Workshops

Yoga Nidra

Vrijdagavond 24-01 van 19.30-20.45 uur

Restorative Yoga & Reiki

Donderdagavond 20.30-21.45

Yoga Nidra

Vrijdagavond 24-01 van 19.30-20.45u is er een Saswitha Yoga Nidra les.

Yoga Nidra betekent letterlijk ‘de slaap van de yogi’ en is een liggende vorm van meditatie. Het brengt je weer in contact met stilte en ruimte in jezelf.
Vooraf doen we lichte rekoefeningen om het lichaam gereed te maken voor het liggen op de grond. Gevolgd door een rondgang door het lichaam, aandacht voor de adem, een visualisatie en tenslotte verblijf je in de stilte en rust. Een staat van zijn waar je wakker en met volledige aandacht aanwezig bent.
Graag vooraf aanmelden.

Een losse les €12,50

aanmelden

Restorative Yoga & Reiki

Voeg de helende kracht van reiki toe aan je yoga-practice

Bij Restorative Yoga ligt de focus op ontspanning en herstel. De passieve grondhoudingen worden ondersteund door kussens, blokken en dekens. Volledige comfort waarbij het lichaam wordt uitgenodigd de spieren te ontspannen, het zenuwstelsel kalmeert, de spijsvertering vertraagt, de ademhaling verzacht en de bloeddruk daalt. De aandacht is naar binnen gericht. Je verblijft voor langere tijd in een pose en de overgang van de houdingen gaat in slow motion, er is alle tijd voor het voelen van de uitwerkingen van iedere houding.

Restorative Yoga is zeer geschikt om dieper te ontspannen en om te herstellen van stress gerelateerde klachten.

Reiki is geschikt voor iedereen, vooral voor de mensen die stress ervaren, in balans willen komen of (lichamelijk) blokkades ervaren. Reiki biedt ontspanning en herstel en werkt door in de verschillende lagen: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Reiki kan als een ultieme ontspanning worden ervaren  waarbij veel ruimte is voor rust, aandacht, herstel en persoonlijke begeleiding.

Your body and soul in good hands

Tijdens deze les combineren we de kracht van yoga met het ontvangen van Reiki. Deze combinatie geeft op diepere lagen ontspanning zodat de Universele levensenergie gemakkelijker opgenomen wordt. Het is een krachtige en zachte manier om het zelf helend proces van je lichaam optimaal op gang te brengen.

Yoga en Reiki is geschikt voor iedereen.

De les is voor alle niveaus en geef je over aan de helende kracht van Reiki.

Donderdagavond 20.30-21.45

aanmelden


De Reiki precepts (leefregels):

Alleen voor vandaag

 Alleen voor vandaag, maak je niet boos.

Alleen voor vandaag, maak je geen zorgen.

Alleen voor vandaag, wees bescheiden en dankbaar.

Alleen voor vandaag, wees eerlijk in al je werkzaamheden.

Alleen voor vandaag, heb compassie met jezelf en anderen.